Poslušali smo vaše savjete i ideje

Poslušali smo vaše savjete i ideje

Poslušali smo vaše savjete i ideje za WBVC 2023Imajući u vidu neke razgovore sa sudionicima WBVC-a, ove godine smo poslušali vaše savjete i ideje.

Jedna od više puta spominjanih stavki je hrana u hotelu.

Dosta natjecatelja nam je spominjalo da često ne jedu “na bonove” (znači, u Hotelu Fontana) nego – kuhaju sami, nekada odu na pizzu, “čevape”, “burek” ili u druge restorane  ili konobe jer žele isprobati razne kuhinje u Istri.

Nekolicini je to jedan vid “obaveze” ujutro ili navečer, dok neki drugi jednostavno ne stižu odvojiti vrijeme za “otrčati u hotel”. Važnije im je potrošiti svaki trenutak kako bi popravili vozilo za iduću etapu, ili na primjer – ostati duže u krevetu.

Ima i onih koji promjenom odjeće zaborave ponijeti bonove (bez kojih ne mogu “sjesti za stol”) te pojedu nešto iz “vlastitog hladnjaka”.

Tako smo odlučili ove godine izostaviti bonove za hranu kako bismo smanjili “pritisak” zbog plaćenih obroka koji se zbog takvih razloga ne pojedu.

Zsolt & IrmaHrana u hotelu i dalje vam je dostupna

Ali to ne znači da u hotelu nećete moći jesti.

Naprotiv! Svatko tko to bude želio, može se dogovoriti u Hotelu Fontana za obroke, te ih i platiti sukladno dogovoru s Hotelom.

Dakle, svaka osoba/posada/grupa može sama birati želi li se pretplatiti u Hotelu Fontana na doručak/ručak/večeru svih dana boravka na WBVC.

Ili samo određene dane, ili možda samo na doručak, možda želite samo večerati…

Na taj način čete platiti samo ono što ćete i konzumirati.

Sukladno vašim željama, prepuštamo vam da sami odlučite gdje čete se hraniti (da li će to biti u hotelu, ili ćete sami kuhati, ili možda obilaziti restorane ili slično).

Otvorenje WBVC 2022Poslušali smo vaše savjete i ideje – ali i podigli nagradni fond!

Uglavnom, nećemo vam naplaćivati bonove, ali smo odlučili da ćemo podići ulog u nagradama na WBVC 2023!

Osim nagrada koje smo i do sada dodjeljivali najboljima, ove godine će najbolji od najboljih u obje kategorije (Wild i Challenge) dosadašnjim nagradama pridodati i vitlo!

Tako će se klasa Wild (hard) boriti i za novo vitlo s duplim motorom – Tornado M5622 new generation twin motor winch!

U klasi Challenge (soft) dodatna nagrada najboljoj posadi će biti vitlo Tornado M4022 new generation electric winch!

Na ovaj način smo prihvatili i udovoljili savjetima da ne “uvjetujemo” kada i gdje ćete se hraniti putem bonova (izbor je vaš), ali smo i podigli fond nagrada.

U svakom slučaju, poslušali smo vaše savjete i ideje te smo i ubuduće otvoreni za savjete ili preporuke kako bismo doprinijeli vašem zadovoljstvu.

WBVC logoTo je ujedno i naša želja – da se osjećate neopterećeno i da nam se opet vratite zadovoljniji!

Čekamo vas na WBVC 2023!

Tornado M5622 new generation twin motor winch
Tornado M5622 new generation twin motor winch
Tornado M4022 new generation electric winch
Tornado M4022 new generation electric winch
Podijeli