Welsh Xtrem daje besplatnu startninu za WBVC 2016

Wales baner

Nakon nekoliko godina osrednje posjećenosti natjecanja Wild Boar Valley Challenge, nedavno izdanje nam je otvorilo oči i odlučili smo da Wild Boar Valley Challenge 2016 ima šansu postati respektabilno međunarodno natjecanje sa velikim brojem posada.

Nekoliko quadova je nastupilo ove godine. Nažalost je i nekoliko vozila iz Challenge (lakše) klase odustalo jer im vozila nisu bila dovoljno dobro pripremljena za navedenu klasu.

Zato smo za sljedeću godinu opet pripremili dvije klase, sa točno definiranim pravilima. Wild Trophy (teža) klasa će više-manje izgledati isto kao i do sada (pogledajte fotogaleriju iz 2015). Za terence u Challenge klasi obavezno je vitlo i AT gume – MT gume strogo preporučamo.

Odlučili smo promovirati Wild Boar Valley Challenge 2016 na nekoliko događanja diljem Europe, za početak na Welsh Xtrem utrci (pogledajte web stranicu) koja će se održati u Walesu od 6.-8. ožujka 2016.
Welsh Xtrem će pobjedniku utrke dodijeliti besplatnu startninu za Wild Boar Valley Challenge 2016.

Ako nekim čudnim slučajem budete tamo, obratite se bilo kojem članu organizacije koji će vam bez problema ustupiti prijavni list kojeg možete ispuniti, a vaše će nam podatke poslati kako bismo vas mogli kontaktirati za daljnje detalje.

Ili jednostavnije… Možete ispuniti prijavu ovdje.

Hvala Vam i vidimo se na WBVC2016!

Kamo Oko Vidi off road club

TEXT: Emilio Mocibob
PHOTO: Inge Bloeming

Podijeli