Manje od mjesec dana do WBVC 2022.

Manje od mjesec dana do WBVC 2022

Wild Boar Valley Challenge 2021. - prologZa manje od mjesec dana do WBVC 2022. ponovno ćemo se okupiti u Buzetu kako bi pokazali svoje off road vještine, ali i sposobnosti vozila.

Jeste li radili kakve preinake na vozilima u zadnjih godinu dana? Jeste?
Mislite li da je to dovoljno za završetak natjecanja kakvo je Wild Boar Valley Challenge?

U svakom slučaju, ovo natjecanje je “samo za hrabre”, a vaše prijave potvrđuju da hrabri jeste!

Obzirom da je manje od mjesec dana do WBVC 2022., prođimo još jednom važne napomene.

Za manje od mjesec dana do WBVC 2022 krećemo s ovakvim planom i programom:

Wild Boar Valley Challenge 2021 - circleU nedjelju – 16. listopada, početi ćemo se i službeno okupljati. Isti dan će se započeti s tehničkim pregledom vozila i s prijavama, a isto će biti omogućeno i onim posadama koje će stići u ponedjeljak ujutro.

U ponedjeljak – 17. listopada, je u planu start na prolog kako bi se odredile startne pozicije za idući dan kada je u planu prva etapa roadbooka.

U srijedu – 19. listopada, voziti ćete kružne vožnje na poligonu, ali nakon večere čeka vas još i noćni roadbook. Stoga, zauzdajte malo svoju hrabrost na poligonu tijekom dana jer vam vozilo treba biti u voznom stanju za noćnu etapu.

Vozite pametno, ne samo hrabro! Ovo je tek početak!

Ne možemo vam otkriti što vas sve čeka, ali mi jedva čekamo da vas vidimo na djelu.

U četvrtak i petak – 20/21. listopada, vozite ono što najviše svi volimo: etape roadbooka.

Manje od mjesec dana do WBVC 2022U subotu – 22. listopada, opet smo na poligonu gdje ćete se pokazati na završnom ispitu pod nazivom “Super Xtreme”, a koji će biti prilagođen svakoj kategoriji kao i svake godine. Tako će Wild klasa imati nešto zahtjevniju trasu od klase Challenge.

Ali gledatelji to vole, tako da moramo nešto priuštiti i njima, neka vas vide!

Kako je subota zadnji dan WBVC 2022, po završetku vožnji na poligonu ćemo se okupiti na svečanoj večeri gdje ćemo proglasiti najbolje po klasama i podijeliti nagrade najboljim posadama ovog WBVC.

Svima želimo puno sreće, hrabrosti i staloženosti, i navijamo da sva vozila uspješno odvoze sve zadatke koje ćemo postaviti pred vas!

Vidimo se za manje od mjesec dana u Buzetu u Hrvatskoj!

Najava WBVC 2022
Podijeli